L'esquerra independentista alerta en un acte de les desigualtats socials de la crisi


  • Comparteix:

La xerrada i el sopar tindran lloc al casal del carrer Migdia

La xerrada i el sopar tindran lloc al casal del carrer Migdia

El Casal Popular la Guitza organitza aquest divendres, a partir de les set de la tarda, una xerrada sobre la llei de l'avortament, un sopar de 'pintxos' i un concert acústic a càrrec de Sergi Estella. Amb aquesta vetllada es dóna el tret d'inici a un seguit d'actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona organitzats per la Coordinadora de l'Esquerra Independentista de Sant Cugat (CEI). Dissabte de la setmana vinent continuaran els actes amb un esmorzar popular i la pintada d'un mural al carrer de Sant Domènec.

La coordinadora vol aprofitar la celebració del Dia de la dona per reivindicar l'empobriment general que està patint la dona en el context de retallades causades per la crisi econòmica. La membre de la coordinadora, Núria Gibert, ha explicat que en un moment on s'està tramitant la nova llei de l'avortament, el Dia de la dona d'enguany ha de servir per posar de relleu el retrocés que representa aquesta reforma.

Núria Gibert

Representa un atac frontal als drets de les dones. És molt necessari plantar cara als plantejaments de la dreta retrògada i catòlica.






La coordinadora pintarà un mural al carrer de Sant Domènec en contra aquesta llei el tercer dissabte de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.