Educació: seguiment ampli de la vaga a la pública i testimonial a la privada i concertada


  • Comparteix:

La majoria de les aules de les escoles públiques s'han quedat buides

La majoria de les aules de les escoles públiques s'han quedat buides

La majoria de professors de les escoles i instituts públics han secundat aquest dijous la vaga a la nostra ciutat, mentre que gairebé la totalitat dels docents de la privada i concertada han anat a treballar, segons dades facilitades pels centres a Cugat.cat. La presència d'alumnes a la pública ha estat escassa, però a la privada i concertada hi ha hagut una assistència molt elevada.

Els instituts públics han registrat més d'un 50% de suport dels professors a la vaga. La presència d'alumnes ha estat testimonial. En alguns dels centres, hi ha hagut poc més d'una desena d'estudiants.

El seguiment de les escoles públiques ha superat el 50%, a excepció del Pins del Vallès i del Turó de Can Mates on la participació ha estat molt inferior. L'assistència d'alumnes ha estat inferior al 50%, excepte al Gerbert d'Orlach, al qual han anat el 60% dels estudiants.

Les escoles privades i concertades han tingut un comportament completament oposat al de les públiques. Segons els centres, cap professor ha secundat la vaga i l'assistència d'alumnes ha estat molt alta.

Les escoles bressol han mantingut els serveis mínims, suficients per atendre un nombre d'infants inferior als dies normals d'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.