38% de seguiment de la vaga a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Exteriors de l'ajuntament

Exteriors de l'ajuntament

Un 38% dels treballadors de l'Ajuntament ha secundat la vaga general contra la reforma laboral. Més de 200 persones s'han concentrat davant del consistori en contra de la política laboral del govern espanyol.

L'àrea de Recursos Humans xifra en un 38'2% el seguiment global de la vaga general per part dels treballadors de l'Ajuntament. Aquesta dada inclou tant els treballadors de l'Ajuntament com els treballadors dels organismes autònoms municipals (Promusa, IGEPESI, OAMCIC, OAMCCSC i PME).

Si es contempla aquesta xifra per separat, la vaga ha tingut un seguiment del 39'3% dels treballadors de l'Ajuntament i del 29'12% dels treballadors dels organismes autònoms. Aquestes dades estadístiques s'han elaborat respecte el nombre de persones que haurien d'estar presents en el seu lloc de treball a les onze del matí i que no hi són.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.