Les mones i les caramelles inunden els carrers de la ciutat el dilluns de Pasqua


Temes relacionats

Les caramelles tornen al carrer per partida doble ( 9/abr/12)

Els pastissers calculen vendre les mateixes mones que en els últims anys ( 5/abr/12)


  • Comparteix:

Les pastisseries i fleques de la ciutat s'han omplert de gom a gom aquest dilluns al matí. Els santcugatencs han aprofitat fins l'últim moment, fins el dilluns de Pasqua, per comprar la mona. La jornada ha estat amenitzada per les caramelles que han cantat les corals La Lira i la Unió Santcugatenca, que han demostrat que la tradició es manté viva a la ciutat.

Les cues a les pastisseries de la ciutat s'han repetit al llarg de tot el matí. Els padrins de Sant Cugat que encara no tenien la mona i aquells que han esperat fins l'últim moment per comprar-la han omplert les pastisseries aquest dilluns. Les mones de xocolata i les de tota la vida han estat les més comprades, i el personatge del Tintín i el Barça han estat alguns dels protagonistes més demanats en les mones d'enguany.

Alguns santcugatencs han explicat a Cugat.cat la mona que han escollit.

santcugatencs

He comprat una mona, la tradicional, d'ous. / Jo he escollit una de mantega per a la fillola. / Hem escollit la de tota la vida, la de xocolata per a la nevoda.



Com marca la tradició, el dilluns de Pasqua els cantaires de les Caramelles han tornat a sortir al carrer. Les corals La Lira i la Unió Santcugatenca han fet dos itineraris, un al matí i un altre a la tarda, per regalar a la ciutat els sons, les lletres i els ritmes catalans populars. El president de la coral La Lira, Josep Garrell, ha explicat a Cugat.cat que aquesta és una tradició arrelada a la ciutat.

Josep Garrell

Fa 30 anys que les dues corals cantem les caramelles a la ciutat.





Les caramelles van començar diumenge i s'han allargat fins al vespre del dilluns de Pasqua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.