L'alcalde retreu al PSC i ICV que no és coherent defensar Can Busquets i no voler modificar el PGM


  • Comparteix:

Recoder ha fet aquestes declaracions en el dia de l'Arbre de la Floresta.

Recoder ha fet aquestes declaracions en el dia de l'Arbre de la Floresta.

L'alcalde ha aprofitat la celebració del Dia de l'Arbre per demanar responsabilitat als partits polítics, en especial al Partit dels Socialistes i ICV, en el tema de la urbanització de Can Busquets. Recoder ha explicat que el PGM del 76 declara aquesta zona com 'urbanitzable' i ha assegurat que l'equip de govern està fent el possible per restringir al màxim la urbanització en aquesta zona. L'alcalde ha retret els socialistes que s'omplin la boca defensant Can Busquets quan a l'hora de modificar el PGM, -culpable de la urbanització d'aquest sector- se'n mostren contraris.

Davant els retrets del col·lectiu el Mussol per la urbanització d'un sector de Can Busquets, Lluís Recoder ha volgut explicar que el Pla General Metropolità del 76 declara tot aquest espai com 'urbanitzable' i que l'equip de govern, assegura, està fent mans i mànigues per restringir al màxim la zona que se'n veurà afectada.

En aquest sentit s'ha rebaixat el sostre edificable de 200 cases a 60, i s'ha aconseguit que se cedeixi a l'Ajuntament el 75% de la finca. Segons Lluís Recoder, això permet, a canvi, aconseguir millores substancials per la Floresta com la possibilitat de construir habitatge públic:

Lluís Recoder

Ens permet legalitzar les 60 cases fora d'ordenament i fer habitatge públic a la Floresta.


Recoder s'ha mostrat dolgut amb les actituds d'alguns partits polítics, especialment dels socialistes i Iniciativa, a qui ha acusat de mantenir posicions ambigües sobre Can Busquets. Segons l'alcalde és incoherent oposar-se a la urbanització d'aquesta zona, i en canvi, no voler modificar el PGM que és, en realitat, el culpable que tota la zona estigui qualificada com 'urbanitzable':

Lluís Recoder

Em sorpren que PSC i ICV deiguin que volen defensar Can Busquets i no vulguin modificar el PGM.


Gràcies a la modificació puntual feta en el PGM, dels 174 mil metres quadrats de Can Busquets, només s'urbanitzarà un 25% del terreny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.