El Taller Triangle presentarà un llibre de la seva història en la seva 27a Mostra


Temes relacionats

La Casa de Cultura acull una visita guiada a 'El temps' del Taller Triangle ( 7/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una exposició del Taller Triangle

Imatge d'arxiu d'una exposició del Taller Triangle

Un llibre didàctic resumirà els primers 25 anys d'història del Taller Triangle a la ciutat, donant les claus de la manera de treballar de la institució. L'entitat aprofitarà la tradicional mostra-instal·lació que organitza cada maig per presentar el llibre en societat. La 27a mostra-instal·lació del Taller Triangle s'inaugurarà dijous de la setmana vinent i es podrà visitar fins el segon diumenge de juny.

Una sèrie de personatges de cartró creats pels alumnes d'entre cinc i 14 anys del Taller Triangle seran els encarregats de guiar els assistents a la 27a Mostra Instal·lació del Taller Triangle cap al llibre commemoratiu que l'entitat presenta enguany.

Una de les coordinadores del Taller, Cèlia Serra, ha explicat a Cugat.cat quina és l'objectiu principal de la publicació.

Cèlia Serra

El llibre té una primera part més històrica, i una segona part més explicativa dels tallers i la relació amb Sant Cugat.




La 27a Mostra-instal·lació del Taller Triangle començarà dijous de la setmana vinent i es podrà visitar fins el segon diumenge de juny. Durant aquest temps, s'organitzarà una visita guiada per a escoles i professionals, per explicar la filosofia de treball del centre.

Alumnes i ex-alumnes de l'entitat han ajudat a organitzar la mostra que, enguany, arriba a la seva 27a edició de manera molt especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.