Josep Picó, Cau Amic i Coral Harmonia, finalistes dels Premis Vila de Valldoreix d'avui


Temes relacionats

Obert el període de propostes de candidats al Premi Vila de Valldoreix (13/mar/12)


  • Comparteix:

Entrega de la darrera edició del premi, atorgat al Grup  de Teatre Espiral

Entrega de la darrera edició del premi, atorgat al Grup de Teatre Espiral

El doctor Josep Picó, l'entitat Cau amic i la Coral l'Harmonia de Valldoreix són els candidats als Premis Vila de Valldoreix, que organitza l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda. La tercera edició d'aquests guardons, que ha rebut vuit candidatures, té lloc aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix. Aquest guardó vol distingir personalitats o entitats que hagin destacat pel seu compromís amb el territori. La vetllada, que començarà a les nou del vespre, comptarà amb un sopar popular i anirà amenitzada per The green Californians.

Durant un mes i mig els veïns del territori han enviat les seves propostes de candidats als Premis Vila de Valldoreix. Després d'una primera selecció, duta a terme per un jurat de deu personalitats de diferents àmbits socials del territori, els finalistes són el doctor Josep Picó, pel seu tracte humà i proper; l'entitat Cau amic, per la tasca de 12 anys en ajuda dels animals; i la Coral l'Harmonia amb motiu del seu 30è aniversari.

El secretari de l'Associació de Veïns de Ca n'Enric La Miranda, Josep Maria Fe, ha explicat a Cugat.cat el sentit d'aquesta distinció que, després de tres edicions, dóna per consolidada. Són declaracions d'arxiu.

Josep Maria Fe

Són persones que han destacat durant el 2011 per la seva activitat a Valldoreix. Fins ara, els tres candidats són entitats.




El premi, que compta amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, tindrà enguany un disseny renovat. El preu del sopar és de 20 euros i els tiquets es poden adquirir al bar-restaurant El Casalet de sis de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.