El Casal de Joves TorreBlanca amplia l'horari de les sales d'estudi


Temes relacionats

L'Ajuntament i Esade reediten el conveni perquè els estudiants utilitzin les aules d'estudi de la universitat (30/mai/12)


  • Comparteix:

Exterior de la masia TorreBlanca

Exterior de la masia TorreBlanca

Les aules d'estudi del Casal de Joves TorreBlanca romandran obertes també als migdies, entre les dues i les cinc de la tarda, de manera que els interessats disposaran de més hores per estudiar en aquest espai. Aquest nou horari estarà vigent entre aquesta setmana i la vinent com a reforç de cara a la selectivitat, que té lloc la setmana que ve. Aquesta ampliació no suposarà cap despesa per a les arques de l'Ajuntament.

Així doncs, el Casal de Joves TorreBlanca obrirà les seves aules de dilluns a divendres de nou del matí a dotze de la nit. El Xalet Negre obrirà també de nou del matí a dues del migdia i a la tarda ho farà de les cinc a dos quarts de nou del vespre.

La biblioteca Central Gabriel Ferrater obrirà les seves aules de dimarts a divendres de deu del matí a dues del migdia i de dilluns a divendres de quatre de la tarda a nou del vespre. Els dissabtes l'horari d'aquest equipament serà de deu del matí a set de la tarda. La biblioteca Marta Pessarrodona, ubicada a Mira-sol, oferirà els seus espais dimarts i dimecres d'onze del matí a dues del migdia i de dilluns a divendres de quatre de la tarda a nou del vespre i dissabtes de deu del matí a dues del migdia.

A aquests equipaments municipals cal afegir la biblioteca d'Esade, que romandrà oberta dissabtes i diumenges de deu del matí a dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.