Empreses de la ciutat ajuden a millorar les instal·lacions de l'Ateneu


  • Comparteix:

Els responsables del projecte han presentat la lona

Els responsables del projecte han presentat la lona

Una lona publicitària de gran format i una sèrie de cartells informatius són el resultat de l'acord de col·laboració que l'Ateneu ha signat amb la companyia de productes informàtics Hewlett Packard (HP) i l'empresa de disseny gràfic Kunste, les dues amb seu a la ciutat. Les il·lustracions han anat a càrrec del dibuixant santcugatenc Carles Calvera.

Millorar la senyalització interna de l'espai i decorar la façana amb una gran lona informativa eren els objectius de l'Ateneu a l'hora de tancar aquest acord. La maquinària de gran format d'HP ha estat l'encarregada de plasmar el disseny fet per Kunste a partir de les il·lustracions de Carles Calvera, de manera que tot el projecte ha tingut escala local.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha remarcat que aquest tipus de col·laboracions són molt valuoses per a les entitats.

Toni Ramon

Tot això té cost zero per a nosaltres.




Ramon també ha avançat que properament l'Ateneu signarà un conveni amb d'altres empreses de la ciutat per seguir millorant les seves instal·lacions, però no n'ha revelat els noms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.