L'Associació de Veïns de Volpelleres marca la mobilitat i el comerç com a reptes


  • Comparteix:

La millora de la mobilitat, l'increment de l'activitat comercial i la potenciació dels equipaments culturals són els principals eixos de futur que els veïns de Volpelleres marquen al consistori. El barri es troba a l'espera d'una millora de les seves vies, una consolidació de les botigues de la zona i la construcció d'una biblioteca. Els veïns han recordat aquests reclams amb motiu del primer aniversari de l'Associació de Veïns de Volpelleres, que s'ha celebrat aquest diumenge.

Un barri en construcció, però amb un veïnat disposat a implicar-se en la seva millora. Així s'ha volgut mostrar Volpelleres en la segona festa que ha ofert aquest diumenge el barri, que en aquesta ocasió ha coincidit amb el primer aniversari de l'associació de veïns. Una entitat que es manté en contacte amb el consistori per continuar reclamant els pilars de l'activació de la zona. Aquests eixos passen per la millora de la circulació de les vies properes a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que actualment són d'un sol sentit, i potenciar un túnel soterrani que connecti aquest equipament amb l'estació de Rodalies de Renfe. També desenvolupar un ús temporal dels equipaments actualment paralitzats, així com activar el comerç de la zona amb l'ànim d'engegar l'activitat veïnal al carrer.

En aquest sentit, el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcárcel ha explicat que una de les propostes és la integració dels projectes de la xarxa Living Labs a la futura biblioteca del barri.

Alberto Valcárcel

Ja hem presentat una maqueta al consistori. Volem que Volpelleres esdevingui un barri tecnològic.


Tot plegat, vol fomentar la cohesió i dinamització de la zona. És per això, que l'associació veïnal ha celebrat aquest diumenge el seu primer aniversari, aplegant residents i comerciants per debatre sobre els reptes de futur del barri, que els seus veïns miren amb optimisme.

Veïns

Volem treure aquest barri endavant. / Hi ha més vida de barri. / Hi ha molt de potencial. D'aquí a quatre o cinc anys se'n parlarà molt d'aquest barri.


L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Comerç, Josep Romero, que ha destacat el creixement sostingut que en els darrers anys ha experimentat Volpelleres. Romero ha valorat també la perspectiva d'instal·lació al llarg de les properes setmanes de nous comerços al barri, com una farmàcia i una papereria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.