Una professora santcugatenca busca feina penjant un audiovisual a YouTube


  • Comparteix:

Fotograma del currículum / Font: Núria Fusté

Fotograma del currículum / Font: Núria Fusté

El vídeo currículum de la professora santcugatenca Núria Fusté acumula més de 26.000 visites a YouTube en només una setmana. En finalitzar el curs acadèmic, Fusté s'ha quedat sense feina i ha optat pel format audiovisual per oferir-se a altres centres educatius. Precisament aquest divendres, la santcugatenca ha fet la primera entrevista laboral gràcies al vídeo.

Fusté ha estat els darrers 14 anys professora de ciències experimentals i biologia de l'escola concertada Laia de Barcelona. Enguany, el centre ha decidit suprimir la línia de secundària i la santcugatenca s'ha quedat sense feina. Davant d'aquesta situació, Núria Fusté ha decidit adjuntar un vídeo currículum al text que avala la seva trajectòria acadèmica i professional.

La professora ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que amb aquest muntatge vol aportar alguna cosa diferent a la resta de currículums.

Núria Fusté

Vaig pensar que un currículum en paper no cridaria prou l'atenció. Per això adjunto un vídeo on em presento i em defineixo laboralment.


El muntatge mostra la Núria cuinant unes galetes i, sobreposades a les imatges, apareixen escrites les seves característiques i aptituds com a mestra. La docent ha escollit aquest tema perquè considera que reflecteix la seva personalitat i és una de les seves aficions.

Núria Fusté ha explicat que, per ara, només ha rebut una proposta laboral del món de la docència, però que també ha contactat amb ella alguna empresa del sector audiovisual interessada per la qualitat del muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.