Els santcugatencs aporten 2.000 metres i dos salts multitudinaris contra l'esclerosi


Temes relacionats

Sant Cugat es mulla per l'esclerosi ( 8/jul/12)


  • Comparteix:

Primers participants a la piscina del Parc Central

Primers participants a la piscina del Parc Central

Els santcugatencs han nedat gairebé 2.000 metres en el marc de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi' que han acollit aquest diumenge les piscines municipals del Parc Central i la Floresta, segons han xifrat els equipaments locals. Aquestes piscines també han aportat a la iniciativa un salt multitudinari en què han participat 82 persones. La ciutat s'ha sumat a la campanya per onzè any amb l'objectiu de sensibilitzar els santcugatencs sobre aquesta malaltia, que afecta més de 7.000 persones a Catalunya.

'Mulla't per l'esclerosi' va néixer el 1994 com una forma diferent de col·laborar en la lluita contra la malaltia i de cridar l'atenció sobre aquesta patologia, que afecta 7.000 persones arreu del país. Des del 2001, la ciutat participa d'aquesta campanya a les piscines municipals del Parc Central i la Floresta. Pel regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, la iniciativa és una gran oportunitat perquè la societat demostri el seu suport a les persones afectades i a les seves famílies.

Raül Grangé

A Catalunya hi ha entre 6.000 i 8.000 afectats, però això també afecta les seves famílies. És important que vegin que la societat, en aquest cas Sant Cugat, està amb ells i els té en compte.


L'any passat gairebé 150 persones van participar a aquesta proposta a la ciutat. Enguany, s'ha batut rècord de participació del nombre de piscines. Més de 600 piscines de tot Catalunya que s'han mullat per l'esclerosi.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el regidor del PSC Pere Soler també han participat en aquest acte solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.