La Muntanyesa Nord s'urbanitzarà parcialment a finals d'any


Temes relacionats

L'arranjament dels carrers a la Floresta començarà abans d'acabar el 2012 ( 5/jul/12)


  • Comparteix:

Imatge de l'avinguda de Sant Joan / Font: Google Maps

Imatge de l'avinguda de Sant Joan / Font: Google Maps

L'Ajuntament ha aprovat una urbanització de mínims de la Muntanyesa Nord, a la Floresta, d'un cost de 330.000 euros i que assumirà íntegrament. L'actuació contempla l'asfaltat dels principals carrers de la zona, la instal·lació d'una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials i l'adequació d'una part de les voreres. El projecte replanteja una proposta anterior que preveia una urbanització completa del sector amb contribucions especials dels veïns.

Les actuacions es concretaran en diversos punts. Un d'ells és l'aplicació d'una capa d'asfalt als carrers Pinya, Papallones, Sant Josep Oriol, Sant Pau, l'avinguda de Sant Joan i la plaça de Sant Joan. Un altre serà la instal·lació d'una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials als carrers Sant Josep Oriol i Pinya, indispensable per fer l'asfaltat esmentat. Finalment, també es preveu l'adequació d'una nova vorera al carrer Pinya i a part de l'avinguda de Sant Joan per construir un camí escolar segur cap a l'escola La Floresta.

Les obres es licitaran el més aviat possible amb la intenció d'iniciar-les abans d'acabar l'any. El termini aproximat d'aquesta actuació serà d'uns tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.