L'associació 'Ayudar Jugando' se suma a la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

L'associació Ayudar Jugando contriburià a la campanya 'Un nen, una joguina' del grup de joves de la Parròquia de Sant Cugat, amb la celebració de les III Jornades Benèfiques de Jocs de Rol. Tota la recaptació d'aquesta iniciativa es destinarà íntegrament a aquesta campanya perquè cap nen es quedi sense la seva joguina per Nadal.

L'associació Ayudar Jugando es sumarà aquest any a les iniciatives per recollir fons per la campanya de nadal "un nen, una joguina" amb la celebració de les III Jornades Benèfiques de Jocs de Rol, Simulació i estratègia a Barcelona.
La casa Elizalde acollirà els propers 27, 28 i 29 de desembre aquesta activitat que inclourà partides, torneigs, rol en viu i una gran subasta de material dedicat per diferents autors.

El santcugatenc Pablo Jiménez, president de Ayudar Jugando remarca l'importancia de duplicar esforços amb un únic objectiu, ajudar a aquells que més ho necessiten.

Pablo jJimenez

Volíem fer-ho nosaltres però a Sant Cugat ja hi ha qui organitza una campanya així i ho fan molt bé.


Ayudar jugando espera en un futur ampliar les seves activitats i poder col·laborar amb diverses iniciatives benèfiques, per tal de continuar ajudant els altres mitjançant la seva afició pels jocs de rol, simulació i estratègia.

pablo jiménez

sempre a travès de la nostra afició i ludicament pretenem ajudar a aquells que tenen menys sort


L'associació que va nèixer fa un any amb el projecte d'organitzar esdeveniments lúdics de caràcter benèfic , ha aconseguit la participació de totes les editorials de jocs de rol, així com diverses tendes especialitzades i clubs d'arreu del estat, que organitzaràn partides pel mòdic preu d'un euro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.