L'Arxiu Nacional de Catalunya, distingit amb el premi Venus del Rotary Club


Temes relacionats

Víctor Alexandre, distingit amb el Paul Harris del Rotary Club (10/jun/12)

L'Aula d'Extensió Universitària recull el Premi Venus del Rotary per la seva trajectòria (26/nov/11)


  • Comparteix:

Nova Junta Rotary Sant Cugat 2012 / Font: Rotary Sant Cugat

Nova Junta Rotary Sant Cugat 2012 / Font: Rotary Sant Cugat

L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), ubicat a Sant Cugat, rebrà aquest dissabte el premi Venus que atorga el Rotary Club anualment. L'entitat ha reconegut la tasca de l'ANC, així com també la seva integració en la ciutadania. El president del Rotary Club, Joan Bruguera, serà l'encarregat de lliurar el premi durant el sopar solidari que se celebrarà en la masia de Can Ametller i que començarà a les nou del vespre.

El Premi Venus consisteix en una escultura de l'artista i exsoci d'honor del club, Ricard Sala. Enguany, l'ANC ha estat el mereixedor de rebre la peça per la seva aportació a la ciutat. L'encarregada de l'organització de l'acte, Montserrat Moral, ha explicat que per a l'entrega del premi s'ha valorat la proximitat de l'ANC amb la ciutadania, així com també el seu acolliment a diferents entitats santcugatenques com els amics de la Unesco o les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran.

Montse Moral

L'Arxiu Nacional de Catalunya té una tasca molt rellevant, fa una gran aportació a la nostra ciutat.


Aquesta és la 20a edició del premi, que cada any reconeix una entitat santcugatenca per la seva tasca amb la ciutat. En aquesta ocasió, tots els diners que es recaptin durant el sopar, que té un preu de 35 euros, es destinaran a una associació solidària de Sant Cugat que s'anunciarà durant el sopar.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.