Capio HGC oferirà consells i trobades digitals sobre salut des de Cugat.cat


Temes relacionats

Capio HGC s'implica amb la promoció de la salut a Sant Cugat (10/oct/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat promourà la divulgació de consells de salut entre els santcugatencs gràcies a un acord signat aquest dimecres amb Capio Hospital General de Catalunya (HGC). La col·laboració, que arrencarà aquesta tardor, es concretarà en l'emissió de reportatges mensuals en vídeo sobre diferents temàtiques mèdiques i en trobades digitals periòdiques a Cugat.cat amb especialistes del centre hospitalari santcugatenc. L'acord forma part d'una entesa més àmplia entre l'Ajuntament i el Capio HGC per a la promoció d'hàbits saludables entre la ciutadania i l'oferta cultural en família.

Els consells volen apropar aspectes de salut cada mes als santcugatencs des de Cugat tv, de la mà d'especialistes mèdics del Capio HGC. Els espais, de tres minuts de durada, també es difondran a través de la resta de plataformes de Cugat.cat: ràdio, diari electrònic i dispositius mòbils.

Les trobades digitals també seran mensuals i es faran amb experts del Capio HGC des de les instal·lacions de Cugat.cat. D'aquesta manera, els santcugatencs podran dirigir-se directament als sanitaris i resoldre en línia els seus dubtes sobre diferents qüestions sanitàries d'interès general o sobre aspectes mèdics que els preocupin. Les consultes seran orientatives i amb ambició divulgativa, i en cap cas substituiran un diagnòstic mèdic personalitzat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància de divulgar informació sobre salut i ha destacar que el nou espai de Cugat.cat ajudarà a tranquilitzar la ciutadania.

Mercè Conesa

Divulgar entre la població que a través de la web de Cugat.cat poden trobar consells de salut pot donar molta tranquilita.


El director del Capio HGC, Xavier Mate, considera que insistir reiteradament en la divulgació d'aspectes saludables és important per arribar cada cop a més gent.

Xavier Mate

La col·laboració és per tres anys i la divulgació ens permetrà insitir molt perquè els consells arribin a la gent.


Fruit de l'acord signat aquest dimecres, Capio HGC tindrà un web especial a Cugat.cat i un canal a Cugat tv on es recolliran els consells i les trobades digitals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.