Uns 200 avis omplen el pavelló de Valldoreix per celebrar el berenar de Nadal


  • Comparteix:

El pavelló de voleibol de Valldoreix ha estat l'escenari, per primera vegada en 18 anys, del tradicional berenar de Nadal del Casal d'Avis. Amb aquest canvi, l'EMD ha satisfet la carta als reis que havien fet els 200 usuaris del local, que es queixaven de l'estretor del casal a l'hora de celebrar les seves festes.

Al principi de la legislatura, els usuaris del Casal d'Avis de Valldoreix van demanar al nou govern de l'EDM poder celebrar en un recinte més ampli la seva festa més important: el berenar de Nadal. L'entitat va fer extensiva aquesta demanda a l'Ajuntament perquè donés el permís per fer aquesta festa al pavelló de voleibol, de titularitat municipal.

Amb el vistiplau del consistori santcugatenc, un grups de veïns de Valldoreix i els alumnes del Ferran i Clua han unit esforços per organitzar el berenar de Nadal dels avis del casal, que enguany ha arribat a la 18ena edició. La presidenta del Casal s'ha mostrat molt satisfeta del resultat de la trobada:

Teresa Facerías

Estem molt contents perquè veiem molt esperit de germanor


A més, l'EMD ha satisfet una altre de les reivindicacions del casal com era disposar d'una taula de ping-pong. La presidenta de l'entitat municipal, Montse Turu, ha dit que la voluntat del govern es posar un gra de sorra per ajudar a consolidar les festes del poble:

Montse Turu

posem el nostre granet de sorra en la iniciatives ciutadanes


La festa ha comptat amb un ball de música en directe i un reconeixement als membres del Casal d'Avis que formen part del grup 'Els marxosos del Vallès'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.