Ràdio Sant Cugat reparteix la seva panera entre 300 participants


  • Comparteix:

És la edició més exitosa de totes.

És la edició més exitosa de totes.

La santcugatenca Elisabet Griera i el terrassenc Francesc Alsina són els guanyadors de les paneres que han sortejat Ràdio Sant Cugat i una trentena de comerços locals. La iniciativa ha rebut la participació de tres-centes persones convertint-se en l'edició més exitosa de les que s'han realitzat.

Elisabet Griera i Francesc Alsina s'emporten a casa una panera amb vals de compra per un valor de 180 euros. Aquest és el regal de Nadal del quart sorteig que realitza Ràdio Sant Cugat i 35 comerços de la nostra ciutat.

La iniciativa ha comptat amb la participació de 300 persones que han trucat al telèfon d'aquesta emissora per optar a una de les dues paneres. El director comercial d'aquesta casa, Pere Pahissa, ha dit que la present edició del sorteig ha estat la més participativa:

Pere Pahissa

La gent se n'adona que Ràdio Sant Cugat i els comerços dan molt bons regals


Gràcies a aquesta panera, Elisabet Griera i Francesc Alsina han aconseguit, entre d'altres premis, un dinar al hotel Novotel de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.