Europa es consolida com el principal destí del pont de desembre


Temes relacionats

Escassa repercussió de les revoltes d'Egipte a les agències de viatges santcugatenques ( 1/feb/11)

Les capitals europees, destinació dels santcugatencs pel pont ( 4/des/10)

Les agències de viatges baixen les vendes de cara a Setmana Santa, però no tant com esperaven ( 6/abr/09)


  • Comparteix:

Les ciutats d'Europa són els principals destins

Les ciutats d'Europa són els principals destins

Les capitals europees tornen a ser, una vegada més, el destí predilecte dels santcugatencs que decideixen viatjar a l'estranger durant el pont de la Puríssima de la setmana vinent. París, Praga, Londres i Berlín, entre d'altres, són les ciutats que trien els santcugatencs per passar aquests dies festius. Així ho asseguren les agències de viatge de la ciutat, que han experimentat un lleu descens de vendes respecte el pont de l'any passat.

La majoria de santcugatencs que s'han adreçat en les últimes setmanes a les agències de viatge han buscat un destí a l'òrbita d'Europa. La intenció és trobar una ciutat amb atractiu turístic que es pugui visitar en quatre o cinc dies. Els responsables de les agències de viatges de El Corte Inglés, Viatges Sant Cugat i RACC expliquen que les vendes han baixat lleugerament respecte l'any passat, seguint la tendència dels últims anys.

Agències de viatge

Hi ha menys vendes en general. / Més o menys està igual, però la tendència va a la baixa. / La gent s'espera a última hora per trobar ofertes.


Segons expliquen, enguany la majoria de clients han optat per fer el pont curt, és a dir, marxar dijous i tornar diumenge. Tot i això, també hi haurà qui farà festa tota la setmana. En aquest grup, destaquen els viatges transatlàntics i els creuers. Enguany la tendència entre els clients ha estat la de reservar amb força temps el seu viatge, tot i que també hi ha gent que s'espera a última hora per trobar ofertes.

Malgrat tot, les agències locals adverteixen que serà difícil trobar-ne perquè enguany les empreses majoristes han llançat poques propostes rebaixades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.