Arnau Gallardo Prat es converteix en el guanyador de 'Qui serà el primer santcugatenc del 2004?'


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident fa 5 anys que organitzen el certàmen.

Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident fa 5 anys que organitzen el certàmen.

Arnau Gallardo Prat, fill de Martí Gallardo i Maria Teresa Prat, és el primer santcugatenc de l'any i guanyador dels 1.500 euros de premi de l'edició 2004 de 'Qui serà el primer santcugantenc?' que organitzen Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident. Enguany, les bases del concurs han variat i no es premia el primer nadó nascut a l'Hospital General, com fins ara, sinó el primer nadó inscrit al registre

L'Arnau va nèixer a dos quarts de sis del matí a l'Hospital la Vall d'Hebron i per tant es converteix en el guanyador del premi de la cinquena edició del Primer Nadó de l'any. El flamant primer santcugatenc va pesar 3.550 grams i fa 50 centímetres d'allargada. De moment és el segon fill de la família Gallardo ja que té un germanet, l'Oriol, de 10 anys.

El grup assegurador obrirà, com ja és tradició, una pòlissa a l'Arnau, que aquest any estarà dotada amb 1500 euros, 500 més que l'any passat.
El seu pare, Martí Gallardo, ha expressat la seva satisfacció pel premi ja que ha explicat que tots dos són treballadors i, per tant, ajudarà a tirar endavant amb el cost que té, avui, portar un fill al món, més, si és el segon

Martí Gallardo

És molt important perquè som treballadors i és un ajut per noslatres. Estem molt contents que sigui el primer santcugatenc.


Com acostuma a passar, ha estat un sorpresa pels Gallardo que el seu fill fos el primer de l'any ja que les previsions no apuntàven pas aquesta data. Finalment, la nit del 31 van haver de córrer:


Martí Gallardo

Les previsions anaven una setmana amunt, una setmana avall. Finalment va ser la nit del 31.


Tot i que el nadó segueix ingressat, com a mesura de prevenció a l'Hospital ja que se li va detectar una afecció al pulmó, tot sembla indicar que no és res greu i a mitjan de setmana ja podrà sortir d'alta. La mare es troba bé de salut.

Des de la companyia asseguradora fan una primera aportació per al futur de la criatura, una aportació que segons el responsable de Relacions Públiques, Manel Farré, espera que tingui continuïtat.

Manel Farré

La idea és que sigui una contribució inicial i després tingui una continuïtat. És una pòlissa oberta i nosaltres fem la primera aportació.


La campanya 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' va néixer ara fa cinc anys com una iniciativa de Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident i amb l'objectiu de fer palès el seu compromís amb la ciutat i amb les generacions futures.

Si fins el moment, aquesta iniciativa premiava el primer nadó nascut a l'Hospital General de Catalunya, aquest any això s'ha variat i es premiarà el primer nen santcugatenc que s'inscrigui en el registre.
Els premis s'entregaran durant un acte, amb presència de l'alcalde, que es farà el dia 28 de gener a la sala de plens de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.