L'estació de Renfe continua sense personal ni màquines de venda de bitllets


Temes relacionats

L'estació de Renfe a Sant Cugat segueix sense vendre bitllets ( 4/ago/12)

L'estació de Renfe no compta amb personal ni màquines d'autovenda (27/jul/12)


  • Comparteix:

L'estació de Sant Cugat no ven bitllets

L'estació de Sant Cugat no ven bitllets

L'estació de Renfe de la ciutat continua, sis mesos després, sense oferir la possibilitat que els usuaris adquireixin els títols de viatge. Aquesta situació s'allarga des de juliol quan la companyia gestora del servei va fer fallida i va tancar la cafeteria que servia de punt de venda i d'informació als viatgers. Fonts de l'empresa ferroviària han explicat a Cugat.cat que estan estudiant optar per un altre model que passaria per la posada en marxa de venda automàtica de bitllets i la presència de personal de Renfe en moments puntuals del dia.

Des de juliol, els santcugatencs que utilitzen la línia R8 de Renfe des de la nostra ciutat es veuen obligats a comprar els títols de viatge a l'estació de destí. La cafeteria i les màquines d'autovenda de bitllets van deixar de funcionar quan l'empresa gestora va fer fallida.

Fonts de Renfe han explicat a Cugat.cat que s'estan cercant alternatives al sistema vigent fins a l'estiu i aquestes passarien per la posada en marxa de màquines dispensadores de bitllets i la presència de personal de l'empresa ferroviària però només en moments puntuals del dia. Les mateixes fonts han explicat que encara no hi ha data per aquest canvi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.