'Tan clar com l'aigua' convida a reflexionar sobre el consum de l'aigua


  • Comparteix:

L'aigua és la protagonista de la mostra itinerant / Font: ACN

L'aigua és la protagonista de la mostra itinerant / Font: ACN

Facilitar a la ciutadania un conjunt d'informació ambiental, de salut i econòmica per reflexionar sobre el consum de l'aigua és l'objectiu de l'exposició 'Tan clar com l'aigua', que ja es pot visitar a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. La mostra, feta per la Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable amb la col·laboració de l'Ajuntament, dóna diferents consells i aposta per convèncer els santcugatencs de consumir aigua de xarxa en comptes d'aigua envasada.

'Tan clar com l'aigua' apunta la diferència en el cost que suposa consumir aigua envasada respecte l'aigua de xarxa, que xifra en més de 650 euros per a una família de quatres membres, i també recorda que l'extracció intensiva d'aigua provoca l'esgotament dels recursos hídrics subterranis i de les fonts públiques.

L'exposició, de caràcter ambiental, es pot visitar a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater fins el primer diumenge de febrer. Posteriorment es podrà visitar a l'Ajuntament fins el 18 de febrer, al Punt Verd del centre fins el 19 de març i al Casal Mira-sol fins el 10 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.