La Policia deté set menors de Rubí com a presumptes autors d'un robatori al Pla del Vinyet


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut set menors de Rubí per un presumpte delicte d'atracament amb intimidació a uns joves als voltants del Teatre-auditori. Els agents van localitzar els nois, entre catorze i setze anys, després de causar també desperfectes lleus a diversos vehicles estacionats al carrer Viñolas.

Els fets van ocórrer la tarda de diumenge quan un grup de nois van sostreure la cartera a uns joves en un lloc pròxim al Centre Cultural. En el moment de rebre l'avís de l'atracament, la policia municipal estava buscant uns joves amb les mateixes característiques per haver trencat retrovisors de cotxes al carrer Viñolas.

Després de fer una ronda de reconeixement, els agents van localitzar els presumptes lladres a la Rambla Ribatallada. En el moment de la detenció, els set menors, amb domicili a Rubí, van reconèixer haver comès el robatori. Els nois han passat a disposició de la Fiscalia de Menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.