Oberta la convocatòria per a l'atorgament de subvencions a entitats


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

Les entitats i associacions de la ciutat ja poden presentar les seves sol·licituds de subvenció per a projectes, activitats i serveis per al 2013. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 de març. Es tracta de les subvencions directes que reben entitats i associacions per a projectes i activitats en els àmbits de les polítiques socials, la cultura i esports. En total, són 267.182 euros de subvencions directes.

A aquestes subvencions cal sumar-hi 705.295 euros que reben una trentena d'entitats de la ciutat amb les quals l'Ajuntament hi té signats convenis. Així doncs, les subvencions i convenis de l'Ajuntament amb les entitats i associacions de la ciutat pugen a prop d'un milió d'euros.

La voluntat és que els projectes que rebin subvenció municipal ajudin a millorar la cohesió social de la ciutat, fomentar valors socials, culturals, esportius i de diversitat, possibilitar el creixement cultural i esportiu i millorar la convivència i el civisme entre la ciutadania. Un altre objectiu també és promoure un estil de vida saludable i fomentar accions de prevenció primària, promoure, defensar i garantir els drets de la ciutadania, la igualtat, la qualitat de vida de les persones amb malalties i les seves famílies, fomentar la integració i la normalització de les persones amb discapacitat, vetllar per la qualitat de vida de les persones grans, millorar la qualitat de vida de les persones joves i facilitar els processos d'emancipació i de participació en la vida social dels joves.

Les condicions generals per accedir a alguna de les subvencions són que el projecte es realitzin a la ciutat -o fora en el cas que sigui per a la projecció exterior de Sant Cugat -, que les activitats complementin o supleixin la competència municipal en aquestes matèries i que les activitats que es realitzin siguin sense afany de lucre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.