Els organitzadors de la Ruta dels Tres Monestirs amplia a 700 les inscripcions


Temes relacionats

Sant Cugat s'unirà amb Montserrat amb la 13a edició de la Ruta dels Tres Monestirs (23/feb/13)


  • Comparteix:

La ruta unirà el Monestir de la ciutat amb el de Montserrat / Font: Abadiamontserrat.net

La ruta unirà el Monestir de la ciutat amb el de Montserrat / Font: Abadiamontserrat.net

El número de places per a la 13a Ruta dels Tres Monestirs s'ha ampliat de 600 a 700 a causa de la nombrosa demanda d'inscripcions, segons ha manifestat la comissió organitzadora. Diumenge de la setmana vinent, els monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat s'uniran un any més en un traçat de 52 quilòmetres de distància amb 2.000 metres de desnivell positiu i 1.300 de negatiu. La ruta, que reviu l'històric Camí dels Monjos, començarà entre les cinc i dos quarts de set del matí al Monestir de la ciutat.

Més de 600 senderistes rememoraran l'històric Camí dels Monjos en la 13a Ruta dels Tres Monestirs que uneix Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat. La marxa, que recorrerà municipis com Matadepera, Torrota de l'Obac i Vacarisses, comptarà amb sis controls amb temps definit. Els participants tindran temps fins dos quarts de set de la tarda per arribar a Montserrat.

Nou entitats excursionistes del Vallès pertanyents a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), entre elles el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), han decidit ampliar a 700 les inscripcions donat el gran interès però la comissió organitzadora ha apuntat que la llista no s'ampliarà més. El període d'inscripcions finalitzarà dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.