El SCT posa en marxa el dispositiu especial de trànsit de Setmana Santa


  • Comparteix:

El dispositiu de trànsit de Setmana Santa durarà des d'aquest divendres fins l'1 d'abril / Font: ACN

El dispositiu de trànsit de Setmana Santa durarà des d'aquest divendres fins l'1 d'abril / Font: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha endegat aquest divendres el dispositiu especial de trànsit de Setmana Santa amb la previsió que es desplacin més de 600.000 vehicles entre aquest divendres i dilluns de Pasqua, 1 d'abril. El dispositiu s'ha dividit en dues fases, una primera de sortida de vehicles entre aquest divendres i dissabte, i una segona part de tornada entre dijous de la setmana vinent i dilluns de Pasqua. Les vies on es preveu una major afluència són alguns trams de l'A-2, l'AP-7, la B-23 i la C-58.

Durant aquest dispositiu especial de trànsit, el carril bus-VAO s'obrirà a tots els vehicles durant el final de la Setmana Santa perquè puguin retornar a la capital. A més, es mobilitzaran prop de 2.000 agents i es duran a terme més de 1.400 controls d'alcoholèmia i drogues, ús del casc i el cinturó, i de velocitat.

L'objectiu del SCT és aconseguir una normalitat en les carreteres sense víctimes mortals, per això l'organisme demana als conductors que extremin la prudència a la carretera en aquests dies festius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.