El Servei Català de Trànsit inicia la segona fase del dispositiu especial aquest dijous


  • Comparteix:

S'espera la mobilització de 600.000 vehicles durant aquests dies / Font: ACN

S'espera la mobilització de 600.000 vehicles durant aquests dies / Font: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) posa en marxa aquest dijous la segona fase del dispositiu especial de trànsit de Setmana Santa que s'espera més complicada que la primera fase. Entre aquest dijous i divendres es preveu que hi hagi un desplaçament de 370.000 vehicles des de l'àrea metropolitana de Barcelona, i que en retornaran més de 600.000 entre diumenge i dilluns de Pasqua. Durant aquesta tornada de Setmana Santa s'habilitarà el carril bus-VAO a tots els vehicles, en sentit Ripollet aquest dijous i divendres, i en sentit Barcelona aquest diumenge i dilluns.

L'objectiu del SCT és aconseguir certa normalitat en les carreteres sense víctimes mortals, per això l'organisme demana als conductors que extremin la prudència a la carretera en aquests dies festius. Les vies on es preveu una major afluència són alguns trams de l'A-2, l'AP-7, la B-23 i la C-58.

Per garantir la seguretat viària i la mobilitat a la xarxa catalana hi haurà un desplegament de 1.927 Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.