L'EMD de Valldoreix muntarà una carpa cultural els dissabtes per la celebració d'activitats i espectacles


  • Comparteix:

La Carpa es mantindrà fins que es disposi d'un nou Casal Cultural.

La Carpa es mantindrà fins que es disposi d'un nou Casal Cultural.

L'EMD instal·larà a la primavera una carpa de tres-cents metres quadrats a la plaça del Casal de Cultura on els dissabtes se celebraran tot tipus d'activitats i espectacles. Amb aquesta actuació, l'entitat vol solucionar els problemes de saturació del casalet mentre Valldoreix no disposi d'un nou Casal Cultural.

Des de fa temps, el Casal de Cultura s'ha quedat petit per encabir totes les activitats que realitzen les entitats de Valldoreix. Actualment, el recinte es converteix els dissabtes en una sala d'assaig i treball dels col·lectius, la qual cosa obliga que els diumenges siguin l'únic dia de representació d'espectacles.

L'Entitat Municipal Descentralitzada ha volgut posar remei aquest problema de disponibilitat creant 'La carpa dels dissabtes'. Escoltem el vocals de Serveis Personals, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

L'oferta cultural només es concentrava els diumenges


La carpa s'aixecarà al costat del mateix Casal de Cultura, just en els terrenys que abans utilitzava la brigada municipal. Segons Casadellà, aquesta actuació es fa necessària davant la saturació que pateix el Casalet:

Josep Casadellà

Posarem la carpa a l'espai que usava la brigada


L'objectiu de l'EMD és dividir aquest nou recinte en diverses sales i així donar cabuda a espectacles de qualsevol format. Teatre, poesia i música estaran presents els dissabtes en aquesta carpa que obrirà les seves portes a finals d'aquest trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.