El Rotary Club col·labora amb Càritas en el concert benèfic


  • Comparteix:

Moment de la presentació del concert / Font: Localpress

Moment de la presentació del concert / Font: Localpress

La 6a edició del Concert Benèfic organitzat pel Rotary Club es dedicarà enguany a la recollida de fons per a Càritas de la ciutat. La cita té la col·laboració del Cor de Gospel Sant Cugat que pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori acompanyat del Grup Vocal Zetzània. L'espectacle tindrà lloc el 27 d'abril i el preu de l'entrada és de 15 euros, que es destinaran íntegrament a l'entitat solidària.

Serà la segona vegada que el Rotary dedica aquesta iniciativa a Càritas. El president del club, Joan Bruguera, ho ha justificat per la tasca que l'entitat solidària duu a terme a la ciutat amb serveis per cobrir les necessitats d'una important part de la població. Segons Bruguera, el Rotary no podia quedar al marge d'aquesta sensibilitat.

Joan Bruguera

Vam veure les necessitats que hi ha a la ciutat. Siuacions d'extrema pobresa que Càritas hi dóna resposta. Ens va impressionar i volem col·laborar-hi.


El conseller local de Càritas, Rafa Gómez, ha agraït la iniciativa tant al Rotary com el Cor de Gospel Sant Cugat per pensar novament en l'entitat com a beneficiari. Gómez ha posat de relleu la resposta d'entitats i veïns de la ciutat que en els darrers temps s'han volcat amb Càritas. A més, ha fet una crida a ser realistes davant el context actual i a reaccionar.

Rafa Gómez

No hem de ser pessimistes, hem de ser realistes. A vegades és més important agrair que nosaltres no patim. Aquest és el sentit de l'acte.


La tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susanna Pellicer, ha destacat la voluntat d'entitats com Càritas de la qual ha dit que fan una tasca 'essencial' a la ciutat. Per Pellicer, Càritas és un 'braç' de l'Ajuntament ja que la seva feina arriba on Serveis Socials del consistori no arriben.

Susanna Pellicer

L'Ajuntament té uns recursos limitats i per això és necessària l'activitat d'entitats com Càritas. Ells arriben on no pot arribar l'Ajuntament.


L'espectacle tindrà lloc el 27 d'abril al Teatre-Auditori. Les entrades ja es poden aconseguir al preu de 15 euros al web de l'equipament cultural i bé a l'oficina de Turisme de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.