La Mostra del Taller Triangle s'inaugura amb el mar i el cos humà de reclam


  • Comparteix:

Una ciutat en minuatura ha format part de la mostra

Una ciutat en minuatura ha format part de la mostra

Les parts del cos humà i el mar han quedat reflectits de la mà dels nens i nenes santcugatencs a la 28a edició de la Mostra del Taller Triangle, 'Dins/fora', que s'ha inaugurat aquest dijous a la Casa de Cultura. L'exposició dels més petits també ha volgut retre homenatge al fotògraf Pere Formiguera, recentment desaparegut, exposant algunes de les seves imatges. La mostra s'ha convertit en un punt de referència en el món de l'art, segons l'artista i fundador del taller, Paco Minuesa. Un centenar de pares, mares, professors i nens han assistit a l'acte.

Els artistes més petits de la ciutat han exposat els treballs que han fet durant el curs a la 28a edició de la Mostra del Taller Triangle, que ha deixat al descobert el que hi ha a l'interior de llocs com el mar o el cos humà. Exportacions de vi, el fons marí, recipients, les parts del cos humà i una ciutat en miniatura han integrat una exposició que l'artista i un dels fundadors del Taller Triangle, Paco Minuesa, ha caracteritzat com una mostra del futur i potencial de la ciutat.

Els alumnes han obert al públic els treballs que han fet durant tot el curs veient recompensat el seu esforç. De la seva banda, els pares han expressat l'emoció per veure les creacions dels seus fills.

M.Badell, B. Alguiró, L. Feliu, E. Barajas

És molt maco veure com canvien els treballs quan s'exposen/ He treballat molt en aquestes creacions/ Hem fa ilusió que es pugui veure el trebal dels nens/ La meva obra és sobre la mar


Un centenar de persones ha assistit a l'acte d'inauguració de 'Dins/fora', que reivindica les arts plàstiques com un valor per fer créixer els nens i nenes de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.