Un cicle de xerrades dóna a conèixer la sobirania alimentària


  • Comparteix:

La sobirania alimentària, a debat al Terra Dolça

La sobirania alimentària, a debat al Terra Dolça

La sobirania alimentària és l'eix del cicle de xerrades organitzat per la Xarxa de Consum Solidari i la cooperativa L'Ortiga que comença aquest dijous. La primera sessió, que té lloc a l'espai Terra Dolça a dos quarts de set de la tarda, analitzarà les polítiques agràries a l'Amèrica Llatina.

La primera cita és aquest dijous. A partir de la projecció del documental 'El burro amarrado', el membre de la Xarxa de Consum Solidari Jordi Gascón encetarà la tertúlia que té per títol 'Què està passant a Amèrica Llatina? Processos de canvi i polítiques agràries'.

Dijous de la setmana vinent, el tema serà de caràcter local, ja que abordarà les possibilitats de consum alternatiu a la nostra ciutat. La trobada comptarà amb la participació de membres de diferents entitats de Sant Cugat dedicades a la producció i consum alternatiu com El Cabàs, L'Ortiga, La Carbassa i La Civada.

El 13 de juny finalitzarà el cicle sota el títol 'Comerç just: nous dilemes, nous debats'. El documental 'De la mata a la olla' serà el punt de partida del debat que comptarà amb el membre de la Xarxa de Consum Solidari Xavier Montagut.

Totes les sessions tenen lloc a l'espai Terra Dolça a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.