El Rotary Club premia la implicació local de Pepa Llunell i Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat i Pepa Llunell, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club (16/mai/13)

El Rotary Club encomana energia i solidaritat en el concert benèfic de l'entitat (27/abr/13)

L'ANC rep el premi Venus del Rotary per la seva vinculació amb la ciutat (21/oct/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha rebut aquest dissabte el premi Venus de la mà del Rotary Club, que li ha atorgat el guardó per fomentar la cohesió santcugatenca i informar els ciutadans de tot allò que passa al municipi. En el marc de la 22a Nit Rotària, que s'ha celebrat a la Masia Can Ametller, l'entitat també ha reconegut la santcugatenca Pepa Llunell amb el Paul Harris Fellow per la seva lluita contra les barreres arquitectòniques a la ciutat.

Amb els premis Venus i Paul Harris Fellow, el Rotary Club vol reconèixer aquelles entitats i persones que tenen una forta implicació local i treballen per millorar la societat santcugatenca, tal com ha explicat el president de l'associació, Joan Bruguera.

Joan Bruguera

Volem premiar persones i institucions que estiguin molt vinculades a Sant Cugat i que hi tinguin una forta implicació local.


Precisament per això el Rotary Club ha guardonat Cugat.cat amb el premi Venus, ja que el grup de comunicació multimèdia ha aconseguit cohesionar el poble a través de la seva tasca com a mitjà de comunicació al llarg de 30 anys. Segons el director de Cugat.cat, Miquel Herrada, la tasca del grup pren sentit gràcies a les entitats santcugatenques i que una d'elles premiï el mitjà de comunicació és una alegria.

Miquel Herrada

El fet que una entitat de la societat civil elogiï la nostra tasca coma a eina informativa té tot el sentit i ens omple d'alegria.


El Rotary Club també ha reconegut amb el premi Paul Harris Fellow la lluita de la santcugatenca Pepa Llunell per eliminar les barreres arquitectòniques del municipi. Llunell s'ha mostrat sorpresa, però molt satisfeta amb el reconeixement, que ha rebut amb il·lusió.

Pepa Llunell

Amb els anys que tinc ja no m'esperava cap premi. M'ha deixat molt sobtada però estic molt contenta.


La 22a Nit Rotària ha aplegat una setantena de membres de l'associació en un sopar solidari que també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Els diners recaptats en l'esdeveniment es destinaran a la campanya Polio Plus, una iniciativa impulsada pel Rotary International per eradicar aquesta malaltia al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.