Els 'Vespres a l'Ateneu' i els paquets temàtics, propostes per al juliol de l'entitat


  • Comparteix:

Dos cursos de submarinisme combinaran teòrica i pràctica des de l'Ateneu fins l'Escala

Dos cursos de submarinisme combinaran teòrica i pràctica des de l'Ateneu fins l'Escala

L'Ateneu ofereix per a aquest juliol més de 750 places d'activitats lúdiques i divertides amb noves propostes com els 'Vespres d'estiu temàtics' i els paquets temàtics per fer un 'tast' de diferents cursos. Les inscripcions per a les propostes, i també pels casals, ja estan obertes i es poden fer a les instal·lacions de la plaça de Pep Ventura.

Propostes familiars, activitats per a nens i nenes entre els vuit i els 14 anys, vespres d'estiu temàtics i paquets de cursos són algunes de les iniciatives que ha posat en marxa el centre cívic per a aquest juliol.

En una entrevista a Cugat.cat, el responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha manifestat que la voluntat d'aquestes activitats és aprendre i descobrir d'una manera distesa, sense oblidar les propostes tradicionals del centre, com són els idiomes, la informàtica i la cuina.

Toni Ramon

Aprendre, descobrir, passar-ho bé d'una manera relaxada i distesa. A l'estiu, la gent també trobarà a casa nostra la cuina, idiomes, coneixements i benestar.


La responsable de Programació de cursos de l'Ateneu, Isabel Carreño, ha explicat que han buscat un curs nou per a cada àrea. A més, Carreño ha fet èmfasi en dues novetats: els 'Vespres d'estiu' i els paquets temàtics centrats en la cuina, la cura del cos i els remeis naturals.

Isabel Carreño

Hem buscat una novetat per a cada àrea. Una de les propostes més novedoses són els vespres d'estiu i els paquets temàtics perquè la gent pugui provar diferents cursos.


L'Ateneu també ofereix dos cursos de submarinisme, nivell inicial i avançat, on la teòrica s'explica a les instal·lacions del centre i la part pràctica es farà a l'Escala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.