Atelca organitza una festa per celebrar amb la ciutadania el seu 1r aniversari


  • Comparteix:

Captura de la web de l'entitat / Font: Atelca.es

Captura de la web de l'entitat / Font: Atelca.es

Atelca, la primera associació dedicada al Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya i amb seu a Sant Cugat, convida els santcugatencs a una festa aquest dissabte al matí per celebrar el seu primer aniversari. L'entitat ha organitzat un seguit d'activitats pensades per a tota la família a partir de les onze del matí a la plaça d'Octavià.

Atelca ha atès 16 famílies d'arreu de Catalunya durant el darrer any sobre aquesta afectació. L'entitat, que fa les seves activitats entre la Casa de Cultura i el Sant Cugat Trade Center, ofereix suport a les famílies amb infants afectats de Trastorn Específic del Llenguatge (TEL). Durant la roda de premsa celebrada aquesta setmana, la presidenta de l'associació, Susana Lozano, anunciava la voluntat de l'entitat de créixer per oferir un millor servei als seus usuaris.

Susana Lozano

Encara no tenim una comissió per dirigir a les famílies cap a un centre adequat. En els propers mesos ja podrem guiar-les en aquest procés.


La festa serà aquest dissabte a la plaça d'Octavià a partir de les onze del matí quan la carpa de l'associació obrirà les portes amb diferents activitats per a nens i nenes que s'allargaran fins a les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.