Sant Cugat ja prepara els ingredients de la revetlla: coques i petards


  • Comparteix:

La ciutat ja es prepara per a la revetlla de Sant Joan amb coques i petards

La ciutat ja es prepara per a la revetlla de Sant Joan amb coques i petards

Sant Cugat prepara la revetlla de Sant Joan demanant coques de fruita confitada, crema i llardons, segons els pastissers consultats per Cugat.cat. Amb relació als petards, els paradistes diuen mantenir les vendes i esperen una compra més esglaonada en ser cap de setmana.

Les coques de fruita han baixat una mica els preus a la pastisseria Sàbat, tot i que mantenen les tarifes la resta de coques. Algunes de les postres més novedoses que demanen els santcugatencs són de xocolata i trufa.

El mestre pastisser Jaume Sàbat ha descrit, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' (91.5 FM), la coca més tradicional com la de fruita confitada i pinyons, i ha manifestat que és una qüestió complicada d'innovar.

Jaume Sàbat

La tradicional i la coca de Sàbat és la de fruita confitada i pinyons. La transformació és difícil però se n'inventen. És un ofici molt divertit.


Els petards són l'altre component de la celebració de la revetlla de Sant Joan. La venedora de la parada del carrer de Salvador Espriu, Clara Rubio, ha informat que esperen unes vendes similars a les dels darrers anys.

Clara Rubio

De moment no estem notant molta diferència amb l'any passat. Seguint la tendència de cada any d'anar a última hora, creiem que lo fort està per venir. Dissabte serà probablement el dia fort.


Rubio ha afegit que els santcugatencs es gasten una mitjana d'uns 20 o 30 euros en petards i que allò que més es ven són els productes destinats als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.