Els veïns del Pla de l'Hospital organitzen la seva primera revetlla de Sant Joan


Temes relacionats

Els veïns del Pla de l'Hospital volen recuperar l'essència del barri (10/mai/13)


  • Comparteix:

La renovada plaça de Pep Ventura acollirà la vetllada

La renovada plaça de Pep Ventura acollirà la vetllada

L'Associació de Veïns del Pla de l'Hospital ha organitzat una revetlla de Sant Joan com a primera activitat pública de l'entitat veïnal. La plaça de Pep Ventura acollirà la festa, que començarà a les deu de la nit i que comptarà amb les actuacions de Rocktàmbuls i Pulso Rumbero, així com els ingredients principals d'aquesta nit: coca i cava. La proposta s'allargarà fins les dues de la matinada.

El president de l'Associació de Veïns del Pla de l'Hospital, Arcadi Ventura, ha explicat que es podrà aconseguir coca i cava per 1,5 euros i hi actuaran dos grups musicals, en una primera trobada de l'entitat que servirà perquè el veïnat es conegui en un ambient distès.

Arcadi Ventura

És com una presentació, aquesta revetlla. Actuen dos conjunts, de deu a onze i de dos quarts de dotze a dues. Així els veïns ens anem coneixent.


Actualment, l'associació aplega una cinquantena de veïns de la zona, que comprèn cinc carrers; Sabadell, Escaletes, Sallés, Hospital i Sant Bartomeu, i la plaça de Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.