La galeria DTerra proposa cursos per a la família aquest estiu


  • Comparteix:

Activitat anterior a DTerra

Activitat anterior a DTerra

Tallers de ceràmica i joieria per a tota la família són algunes de les propostes de la galeria DTerra per aquest juliol. L'oferta es completa amb propostes de joieria de reciclatge i de producció de pasta egípcia, entre d'altres, que han començat aquesta setmana.

Aquest dilluns han donat el tret de sortida els tallers de joieria a càrrec de la professora Laura Jener. Els cursos tenen lloc els dilluns a dos quarts de tres del migdia o bé a dos quarts de sis de la tarda i s'allargaran fins el 22 de juliol. La inscripció té un preu de 120 euros.

Aquest dimarts arrencaran les sessions de ceràmica que oferirà la professora Roberta Ferreira. Les trobades es repetiran cada dimarts, també en dos horaris: a dos quarts de tres del migdia i a dos quarts de sis de la tarda fins el dia 26. El preu també són 120 euros.

Dimecres començaran els tallers de joieria amb peces reciclades. La professora Laura Jener impartirà les classes els dimecres de dos quarts de deu del matí i i finalitzaran el 24 de juliol. Participar a la proposta costa 120 euros.

La professora Roberta Ferrerira iniciarà les seves sessions de pasta egípcia aquest dijous. Són tallers que es faran els dijous a partir de les deu del matí i que s'allargaran fins el 18 de juliol. En aquest cas el preu són 110 euros.

De cara a l'estiu, l'espai ha organitzat sessions pensades per a tota la família per treballar la ceràmica i la joieria. El taller de ceràmica es farà aquest dijous i es repetirà el de la setmana vinent. Els adults hauran de pagar 40 euros i els infants a partir de tres anys, 24 euros. La joieria en família comença aquest dimecres i es repetirà el dimecres vinent pel mateix preu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.