La Botiga al Carrer se serveix de les rebaixes d'estiu per potenciar les vendes


  • Comparteix:

Les rebaixes d'estiu han estat el motor principal de les vendes de La Botiga al Carrer, que ha convertit aquest dissabte el centre de la ciutat en un gran aparador comercial amb productes i serveis de tot tipus. Teatre, música, ofertes solidàries i productes a preus rebaixats han estat els principals reclams per fomentar les vendes de l'edició d'enguany, que per primera vegada s'ha celebrat després de la Festa Major.

Tot i que La Botiga al Carrer no s'ha celebrat enguany durant la Festa Major, aquest canvi de dates no ha suposat una caiguda dràstica de la facturació gràcies a les rebaixes, que han estat clau per fomentar les vendes. A més, els comerciants han pogut provar com funciona l'esdeveniment en un calendari diferent, tal com ha explicat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, que ha fet una primera valoració de com ha transcorregut La Botiga al Carrer durant aquest dissabte al matí.

Maite Pérez

Els comerciants estaven interessats en fer la prova i veure si celebrar La Botiga al Carrer fora de la Festa Major funcionava. De moment, tot el poble està molt animat.


Prop d'un centenar de comerços han participat en la proposta, que ha comptat amb més botigues que en altres edicions. La roba i els complements han estat els productes amb més presència als carrers de la ciutat, però La Botiga al Carrer també ha acollit establiments d'alimentació, decoració i serveis. Espectacles a peu de carrer, música de DJ i vendre tots els productes a un preu fix han estat les principals estratègies dels comerciants per atraure els santcugatencs, que han esperat La Botiga al Carrer per comprar allò que necessiten.

Santcugatencs

Sempre vinc a La Botiga al Carrer perquè aprofito i compro allò que necessito / Venia amb la idea de comprar unes bambes i ho he fet. / Ens hem esperat a les rebaixes. / Hem sortit a passejar.


El comerç just i solidari també ha tingut un espai a l'esdeveniment amb diversos estands que destinaran part dels seus beneficis a ajudar els més desafavorits. Pérez també ha especificat que les properes setmanes els comerciants es reuniran per valorar si els surt més a compte fer La Botiga al Carrer durant la Festa Major o en període de rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.