Emma Martínez és la nova vicepresidenta d'ASDI


  • Comparteix:

ASDI renova la seva vicepresidència / Font: Emma Martínez

ASDI renova la seva vicepresidència / Font: Emma Martínez

L'Associació de Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha renovat la seva junta directiva i la fins ara vocal, Emma Martínez, passa a ser la nova vicepresidenta de l'entitat en substitució de Mercè Martínez. Emma Martínez col·labora amb l'entitat des de fa 30 anys i ha estat voluntària i coordinadora de les activitats de lleure. Martínez ha assegurat que aquest càrrec és un repte i està orgullosa de la confiança dipositada per la resta de membres de l'associació.

L'assemblea de juny d'ASDI va servir per confirmar la junta actual i perquè la fins ara voluntària i coordinadora de l'entitat Emma Martínez assumís el càrrec de vicepresidenta. Els membres de la junta, encapçalada pel seu president, Enric Tomàs, han reconegut la feina que ha dut a terme Mercè Martínez en aquests anys al capdavant de la vicepresidència.

Enric Tomàs

Mercè Martínez ha portat la presidència d'ASDI en uns moments molt difícils, ha fet una tasca molt important i ha tirat l'entitat endavant.


Els canvis a la junta directiva s'emmarquen dins la nova etapa liderada pel president d'ASDI, Enric Tomàs, que va arribar ara fa un any al càrrec. Tomàs ha afegit que els reptes de l'entitat passen per consolidar ASDI malgrat les circumstàncies econòmiques actuals.

Enric Tomàs

En aquesta nova etapa el nostre objectiu és consolidar ASDI, poder fer front totes les necessitats i consolidar la feina que fa ASDI, que és molt important.


ASDI complirà 33 anys de trajectòria aquest 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.