Alumnes de l'EUI Gimbernat faran pràctiques a una aula de simulació al Taulí


  • Comparteix:

Edifici de l'EUIG, amb seu a Sant Cugat / Font: Google Maps

Edifici de l'EUIG, amb seu a Sant Cugat / Font: Google Maps

L'Escola Universitària d'Infermeria Gimbernat (EUI), amb seu a Sant Cugat, ha signat un acord amb el Laboratori de Simulació del Parc Taulí de Sabadell (CEMB) perquè els alumnes de quart curs del grau d'infermeria desenvolupin el Programa de Pràctiques de Simulació en Atenció d'Infermeria. Un total de 109 alumnes es beneficiaran d'aquest programa de pràctiques on, en una aula, comptaran amb una sala per a les explicacions teòriques i un espai de simulació.

Els alumnes de quart curs de grau d'infermeria de l'EUI Gimbernat faran pràctiques a l'Hospital Taulí en un simulador perquè puguin enfrontar-se a diverses situacions complexes amb un pacient crític, encara que aquest no sigui real. L'aula de simulació es va posar en funcionament el 2012 i forma part del CEMB.

Els estudiants disposaran d'una aula amb dues parts: una destinada a les explicacions teòriques i un espai de simulació que compta amb material d'última generació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.