La Xarxa de Consum proposa un curs per analitzar l'impacte del turisme al món rural


  • Comparteix:

Els efectes del turisme rural, a debat / Font: ACN

Els efectes del turisme rural, a debat / Font: ACN

La Xarxa de Consum Solidari (XCS) proposa un curs per conèixer com ha afectat el desenvolupament de la indústria turística al món rural a través del concepte de sobirania alimentària. Les sessions es faran a la Casa de Cultura els dies 14, 16, 18 i 21 d'octubre.

Els organitzadors afirmen que el desenvolupament turístic no ha estat positiu per a una part important de les poblacions locals i el medi ambient. A partir d'aquest fet, la Xarxa de Consum s'ha apropat a les conseqüències del turisme en el món rural amb un taller.

El programa estudiarà l'impacte del turisme a través del concepte de sobirania alimentària, que és el dret que té tot poble a garantir la pròpia alimentació de manera suficient i lligada a les seves tradicions culturals i als mercats locals.

Jordi Gascón i Ernest Cañada impartiran les conferències que començaran a les sis de la tarda i s'allargaran fins dos quarts de nou. Les persones que vulguin participar poden inscriure's fins l'11 d'octubre enviant un correu a sensibilitzacio@xarxaconsum.org. El curs és gratuït, tot i que les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.