Els veïns de Volpelleres s'uneixen en el 2n aniversari de l'associació


  • Comparteix:

La festa ha comptat amb activitats infantils i un taller de circ

La festa ha comptat amb activitats infantils i un taller de circ

Els veïns de Volpelleres s'han unit aquest dissabte en una festa per celebrar el segon aniversari de l'associació i reforçar el caràcter de barri del territori. Activitats infantils, una mostra d'entitats i un sopar a la fresca han servit per cohesionar els habitants de la zona i donar-la a conèixer.

Volpelleres és un barri jove, però ple d'energia, i així ho han demostrat els seus habitants en la primera jornada del 2n aniversari de l'Associació de Veïns de la zona. A través de diverses paradetes, les entitats i els comerços del barri han donat a conèixer els seus serveis, mentre que els més petits han gaudit de les activitats més variades com un taller de circ i un taller de castells a càrrec dels Gausacs.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la celebració i ha destacat els dos reptes que es marca l'Ajuntament a Volpelleres: posar en marxa la biblioteca l'any vinent i trobar un operador de supermercat per a la zona.

Mercè Conesa

A nivell immediat ens hem marcat el repte de la biblioteca i de trobar operador per a Volpelleres. Sabem que el resultat serà positiu.


La festa també ha comptat amb la presentació del llibre 'La sonrisa de un perro' i amb un sopar a la fresca. La inauguració de la farmàcia de Volpelleres Centre aquest diumenge ha posat punt final a la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.