L'Aplec Jove reivindica més sintonia de l'Ajuntament en les seves activitats


  • Comparteix:

Imatge de la xerrada de l'Aplec Jove

Imatge de la xerrada de l'Aplec Jove

Diverses entitats juvenils de la ciutat reclamen una millor sintonia amb l'Ajuntament a l'hora de desenvolupar les seves activitats. Així ho han demanat aquest dissabte en el primer Aplec Jove de la ciutat, que ha comptat amb una xerrada, concerts i un sopar popular.

Lemes com 'Recuperem el carrer!' i 'Reivindicació amb resposta positiva' són un exemple de les peticions dels set col·lectius que han organitzat l'Aplec Jove, que ha tingut lloc a la plaça del Rei. Els esplais Pica-Roca i Sarau, Dissidència Sònica, Arran, l'escola d'Excursionisme, Infinits Somriures i l'Hort del Migdia són les entitats que han participat a l'aplec. Una xerrada amb torn de preguntes ha obert la trobada, que ha posat de manifest la necessitat de millorar la relació entre l'Ajuntament i aquests col·lectius.

L'aplec s'ha desenvolupat amb l'ambient d'una festa popular, però amb un rerefons reivindicatiu. El membre de l'esplai Pica-Roca Àlex Fouquet ha apuntat que una de les principals reclamacions al consistori és aconseguir els permisos per fer activitats al carrer.

Àlex Fouquet

Aquest Aplec té les característiques d'una festa popular però amb un rerefons reivindicatiu, reivindicant els problemes que ens plantegen a les entitats per realitzar les diferents activitats.


De la seva banda, el membre de Dissidència Sònica i l'Hort del Migdia Guillem Parpal ha criticat la manca de suport de l'Ajuntament cap a les entitats juvenils locals.

Guillem Parpal

Cadascuna de les entitats ens trobem amb problemes diferents. Trobem que a Sant Cugat no hi ha un suport gaire intens per part de l'Ajuntament.


Concerts en directe, un espectacle de dansa i un sopar popular han donat forma al primer Aplec Jove de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.