Maulets demana l'absolució dels joves acusats de falta de respecte a l'autoritat.


  • Comparteix:

La protesta ha acabat amb un sopar per recollir diners per intentar pagar les despeses del judici

La protesta ha acabat amb un sopar per recollir diners per intentar pagar les despeses del judici

Amb el lema, 'Prou pressió al jovent santcugatenc', l'assamblea local de Maulets ha fet un acte de protesta contra el judici a tres membres de l'organització per haver cremat una Constitució espanyola el passat 6 de desembre. Maulets demana l'absolució dels joves, acusats de falta de respecte a l'autoritat.

Els tres joves, dos dels quals són de Sant Cugat, s'hauran de presentar el proper dimecres als jutjats de Rubí, acusats de falta de respecte a l'autoritat després d'un acte contra la Constitució Espanyola el passat sis de desembre, en què es va cremar una constitució de cartró. Una acusació que segons Maulets és improcedent, i fruit d'una estratègia política. Ho explica Núria Gibert.

Núria Gibert

Volem que la gent sàpiga que defensem el pensament crític i jla ustícia social, coses que sembla no es poden pensar en aquesta societat.


L'acte també té com a objectiu donar a conèixer a tots els ciutadans la persecució política que l'organització assegura que pateix per part de l'Estat Espanyol i els seus cossos policials. Per això s'han repartit fulletons on s'informa dels fets i es reivindica la llibertat d'expressió.

Núria Gibert

És incongruent, no hi va haver falta de respecte. Es tracta d'un udici polític que es du a terme per pressions polítiques.


Els actes de suport han continuat amb un sopar al casal popular La Guitza. Els tres euros que han pagat els assistents serviran per costejar les despeses de la defensa judicial dels acusats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.