Nina Studio, un espai de pilates i potenciació de la veu, aterra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Nina, en una imatge promocional / Font: Marcos Domingo

Nina, en una imatge promocional / Font: Marcos Domingo

L'artista Nina obre a Sant Cugat el primer centre de pilates al servei de la veu i el cos. L'espai, ubicat a la rambla de Can Mora, porta per nom Nina Studio i ofereix activitats per entrenar la veu, millorar la comunicació vocal i educar el cos per a totes les edats.

El centre està especialitzat en la tècnica de pilates, que consisteix en exercitar el cos per enfortir-lo i flexibilitzar la musculatura. A través d'aquests exercicis, Nina Studio ensenya a entrenar la veu i desenvolupar una expressió vocal adequada i s'adreça a tothom, tot i que ofereix activitats específiques per a professionals de la dansa, la música, periodistes i professorat.

La impulsora del projecte, Nina, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons- Matins en xarxa', que el centre va destinat a persones de totes les edats.

Nina

Nina Studio s'adreça a tothom que vulgui millorar la seva veu i la comunicació. Tenim serveis especials per a persones que utilitzen la veu de forma professional.


Nina Studio s'ubica a la rambla de Can Mora número 1 i s'inaugurarà l'1 de novembre. Tot i això, les dues últimes setmanes d'octubre tindrà les portes obertes per mostrar els seus serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.