Fulletons contra l'incivisme que afecta les persones amb mobilitat reduïda


  • Comparteix:

Un fulletó alertarà els conductors d'automòbil que no poden aparcar a llocs reservats ni a espais que dificultin el pas de persones amb mobilitat reduïda. S'han imprès un miler de 'flyers' per sensibilitzar la població en aquesta iniciativa de la taula d'aquest sector.

Les persones amb mobilitat reduïda topen sovint amb vehicles estacionats en places reservades per a ells o en espais que els dificulta el pas com voreres, passos de vianants i parades d'autobús. Per combatre aquesta problemàtica, la Taula per a Persones amb Mobilitat Reduïda, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha imprès un miler de fulletons que demanen civisme als conductors. Una de les membres de la Taula, Cristina Urriza, ha explicat que volen conscienciar a la població de l'afectació de la problemàtica.

Cristina Urriza

L'excusa és que és un moment, però per nosaltres no ho és. Ens causa un greu prejudici.


Els 'flyers' es repartiran entre associacions de veïns i entitats amb l'objectiu que cada ciutadà col·labori i col·loqui un fulletó als parabrises dels automòbils que obstaculitzin el pas. Segons la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, la iniciativa no vol multar els conductors sinó mostrar-los l'impacte de les seves accions.

Susanna Pellicer

A la via pública circula tothom. Hem de facilitar que la gent vagi pel carrer independentment de la seva condició.


La iniciativa pretén visibilitzar aquestes situacions i fer canviar les conductes dels conductors de forma efectiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.