La Vintage Fest de Mercantic celebra la seva edició més participativa


Temes relacionats

La Vintage Fest porta el passat més emblemàtic a Mercantic ( 7/jul/13)


  • Comparteix:

La Vintage Fest de Mercantic ha superat el seu rècord en nombre de parades i ha celebrat aquest diumenge la seva edició més participativa. Un total de 80 estands, provinents d'arreu d'Europa, s'han donat cita al complex i han exposat els objectes més diversos que donen nom a l'esdeveniment.

Per primera vegada, la Vintage Fest ha disposat de l'avinguda de Can Graells, fet que ha permès omplir el recinte amb més estands de l'habitual. El director de Mercantic, Josep Maria Camps,que, gràcies a aquesta ampliació logística, han pogut acollir un gran nombre de paradistes.

Josep Maria Camps

El fet de poder ocupar l'avinguda de Graells ens ha demostrat que tenim una acceptació important. Ens anima a seguir amb aquest mercat cada cop més concorregut.


L'esdeveniment consta d'un centenar de propietaris que hi treballen setmanalment i de 80 estands, en els quals s'hi poden trobar tot tipus d'antiguitats. El mobiliari vintage és un dels principals atractius que aplega els assistents a la cita, en què milers de peces genuïnes es mostren als visitants. Els botiguers procedeixen, majoritàriament, de Catalunya però, segons Camps, darrerament han experimentat un augment de propietaris estrangers. La internacionalització del festival, l'ampliació del recinte i el ressò mediàtic de la Vintage Fest permet, segons alguns dels botiguers, assolir l'èxit desitjat.

Botiguers

S'està potenciant el canvi de descarregada a Vintage Fest. / Hi ha més gent cada diumenge. / Són 80 parades a part de les habituals./ Avui hi ha molta gent comprant.


La Vintage Fest té lloc el primer diumenge de cada mes al recinte de Mercantic. Segons l'organització, la iniciativa ha aconseguit un públic fidel que permet mantenir la proposta com una fita amb continuïtat assegurada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.