El CMSC mostrarà la nova seu als socis abans d'iniciar les obres d'adequació


Temes relacionats

Satisfacció dels socis del Muntanyenc per aconseguir una seu pròpia (26/jun/13)

El trasllat del CMSC, més a prop (18/jun/13)

L'Ajuntament es queda la seu del Muntanyenc per 1'3 milions (14/jun/13)


  • Comparteix:

Aquesta serà la nova seu del club / Foto: CMSC

Aquesta serà la nova seu del club / Foto: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) mostrarà la nova seu als socis abans no comencin les obres d'adequació del local del carrer de Sant Bartomeu. La junta del club assignarà aquest dilluns els treballs a una de les companyies que han presentat pressupost i dissabte celebrarà una jornada de portes obertes amb la presència dels arquitectes responsables de la reforma.

La previsió és que els treballs s'allarguin tres mesos i que durant el primer trimestre del 2014 el club ja estigui operatiu al nou local. El cost de l'obra entrarà dins la quantitat aprovada per l'assemblea, que va establir un marge d'entre 120.000 i 140.000 euros, segons el president de l'entitat, Francesc Cruces.

Francesc Cruces

A la junta d'aquest dilluns assignarem el contractista que immediatament començarà a treballar. Preveiem el trasllat pel primer trimestre de l'any.


Abans que els operaris comencin les reformes, els socis podran conèixer el nou espai i veure com quedarà en una visita aquest dissabte. El club ha organitzat una jornada de portes obertes on participaran els arquitectes responsables dels treballs per explicar als assistents l'actuació que duran a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.