Integració: objectiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat


  • Comparteix:

ASDI és una de les entitats implicades en la jornada

ASDI és una de les entitats implicades en la jornada

Sant Cugat commemora aquest dimarts el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un matí d'activitats a la plaça d'Octavià amb la vista posada a la integració social. A dos quarts d'onze, començaran les propostes que comprenen tallers variats que promouran la interacció entre persones amb discapacitat i alumnes d'escoles de la ciutat.

Aquest dimarts, 3 de desembre, es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i la ciutat ho fa apostant per la integració de les persones que les pateixen a través de la interacció amb infants. ASDI, Jeroni de Moragas, Residència Sant Medir, Guru i Aspasur Valldoreix són les entitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’Infinits Somriures, han organitzat un seguit de propostes.

De fet, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la sort que suposa comptar amb cinc entitats a la ciutat que atenen persones amb discapacitat.

Susanna Pellicer

A la ciutat tenim la sort de tenir cinc centres que treballen amb aquests nois. Són moltes les persones que passen el dia en aquests centres.


La proposta compta amb quatre tallers centrats en la confecció de marcs de fotos, llibretes, imants de nevera i un de percussió. A més, a partir de les dotze, el ball s'afegirà a la jornada amb una ballada de zumba dirigida pels monitors del gimnàs Eurofitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.