Maulets engega una campanya contra la Globalització Neoliberal que s'allargarà fins el 2005


  • Comparteix:

La campanya s'ha presentat al local de La Guitza.

La campanya s'ha presentat al local de La Guitza.

Maulets engega una campanya a nivell nacional contra la globalització neoliberal. Es tracta d'una campanya de formació i educació del jovent català que pretén aprofundir en els processos del nou capitalisme i oferir alternatives des de l'esquerra independentista. Des d'aquest mes i fins el 2005, les diferents assemblees de Maulets d'arreu de Catalunya treballaran sobre quatre eixos fonamentals: territori, identitat cultural, immigració i drogodependències.

L'assemblea santcugatenca de Maulets arrenca la Campanya Nacional contra la Globalització Neoliberal amb un mes dedicat al territori i el medi ambient. Segons Maulets, Sant Cugat és una ciutat model pel que fa a les agressions al territori i l'especulació, dues qüestions derivades del capitalisme salvatge. Torre Negra, Can Busquets, el Quart Cinturó o les dificultats d'accedir a un habitatge seran els temes centrals dels actes i xerrades que Maulets ha programat per aquest primer mes de campanya. Alba Johé.

Alba Johé

Durant aquest mes tractarem els problemes de la destrucció i divisió del territori a Sant Cugat.


La campanya continuarà amb el tema de la identitat cultural en un moment en què la cultura catalana pateix constants atacs des de diversos fronts. La immigració com una realitat més de la globalització i el problema de les drogodependències són els altres dos eixos de la campanya. Com explica Alba Johé, hi ha altres temes relacionats amb la globalització, però aquests són els que més afecten el poble.

Alba Johé

Hem intentat parlar dels temes que afecten més el jovent.


La primera part de la campanya s'allargarà fins el juliol, en què té lloc el Rebrot, un festival lúdico-polític que aplega el jovent dels Països Catalans involucrat en la lluita per la independència. Aquest any, el Rebrot servirà perquè totes les assemblees de Maulets posin en comú els resultats de la campanya contra la globalització i organitzin els actes del segon semestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.